Villa Massa, een prachtig landgoed in Piano di Sorrento. Zonovergoten heuvels vol citroenbomen met citroenen zo zacht en fris van smaak dat ze beschermd zijn. Het zijn de ingrediënten voor een onweerstaanbare citroenlikeur. Met passie gemaakt volgens een authentiek familierecept dat stamt uit 1890. 100% natuurlijk, 100% Italiaans.
Alleen het beste is goed genoeg
Het milde klimaat, de vruchtbare vulkanische bodem, de traditionele manier waarop de boomgaarden worden verzorgd: juist dat maakt de citroenen uit Sorrento speciaal. Zo speciaal dat de citroenen het Protected Geographical Indicator keurmerk dragen – een Europese kwaliteits- en herkomstgarantie. Dit bevestigd dat de zoete citroenen uit het beschermde gebied Sorrento van een uitmuntende kwaliteit zijn. Dat proef je in de karakteristieke smaak.
Authentieke bereiding
Het geheim van de unieke smaak zit in de schil van de citroen. Die zit boordevol essentiële oliën. Vier dagen trekken de flinterdunne, verse schillen in 96% alcohol. Dan wordt de alcohol met zorg gefilterd en gaat er water en suiker bij. Het resultaat is de smaakvolle Villa Massa, een likeur vol Italiaans temparament met 30% alcohol. De authentieke bereiding en de superieure smaak leverden Villa Massa het kwaliteitspredicaat ‘Liquore di Limone di Sorrento’ op. Alleen de authentieke Limoncellos uit Sorrento mogen dit predicaat dragen.
Beleef de smaak van Villa Massa Limoncello
Proeven is geloven! Met Villa Massa bij de koffie of in de koffie als de echte Italian Espresso is het uitstekend natafelen. Deze likeur doet het ook goed als aperitief met prosecco of cava of als longdrink met tonic. Je maakt er onweerstaanbare cocktails mee. Probeer eens een scroppino (met prosecco en wodka) of een Villa Massa Mojito (met munt, limoenschijfjes en bruisend water). Een dessert krijgt net dat beetje extra als je er Villa Massa in verwerkt. Denk hierbij aan een frisse cheesecake. Ook puur is Villa Massa onweerstaanbaar: serveer altijd ijskoud uit de vriezer op -7oC en schenk het aan tafel in.